Člověk se nikdy nezbaví toho, o čem mlčí.
Karel Čapek
Objednej se
Člověk se nikdy nezbaví toho, o čem mlčí.
Karel Čapek
Objednej se

14. 11. 2018

Plná péče

Tuto volbu doporučuji klientům hned na začátek (min. prvních 5 sezení). Je to intenzivní forma spolupráce, protože s životní situací, kterou klienti procházejí jsou spjaty velmi náročné nepohody, které musí řešit. Proto je důležitý pravidelný kontakt, aby klient měl možnost sdílet a ventilovat to co prožívá a zároveň získával informace, jak k situaci přistupovat a pohlížet na ni. Jedná se o dobu, kdy se klient potřebuje ve svém životě a ve svých nepohodách zorientovat. Zde se doba potřebná pro tuto formu spolupráce určuje velmi těžko, protože každý z nás je jiný. Pak taky záleží na míře zátěže, kterou klient v rámci svých nepohod prožívá. Ze zkušenosti se průměrná doba pohybuje od 1 do 3 měsíců. V tomto období s klienty opravdu postupuji krok po kroku k pokroku. Jak to dělám? Přečtěte si článek JAK PRACUJI.

Posloupnost spolupráce od: PLNÉ PÉČE, PODPORY a JSEM TADY je pouze doporučená. Formu spolupráce si samozřejmě můžete zvolit dle sebe a Vašich možností.

Cenu tvořím s klientem individuálně.

Poslední příspěvky

Rychlá navigace

DANIEL BAUMRUK

Váš partner tam,
kde se o svých nepohodách obáváte mluvit.

Napište mi

Napište mi

Uvedené informace jsou využity pouze ke komunikaci s Vámi či zasílání newsleterů.

*povinné pole

chevron-downmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram